Glava

OGLASI

sanofarm

ekološka kmetija Na svoji zemlji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paparičin dnevnik

 

2. 4. 2011: PRVA ŠPINAČA ALI POPAJ NA OBISKU

Gaja je zadnje dneve kar pridna z gosto hrano. Zato se odločim, da ji danes spet ponudim nekaj novega. In sicer špinačo s krompirjem. Uporabim kar zamrznjeno bio špinačo, jo malo podušim in ukašim skupaj s kuhanim krompirjem in kančkom adaptiranega mleka.

Gaja (kot vedno, ko poizkuša nekaj novega) previdno okuša prvo žličko in me ocenjevalno gleda, kot da si misli: 'Hm, kaj je zdaj to v mojih ustih? Ali naj pojem ali naj izpljunem?' Špinača je prestala svoj test in Gaja je z lahkoto zmazala celo kašico.

Saj pravim, Popaj II.

špinačna kašica

 

<< Nazaj