DORODOŠLI NA STRANEH PAPARICA.SI
Drage mamice, dragi očetje! Koliko babjih vraž ste že slišali? Ali dojenčku odrekate živila, kot na primer jajca, meso in ribe, vendar ne veste točno, zakaj?
Annabel Karmel, avtorica svetovno uspešnih knjig o prehranjevanju dojenčkov in malčkov VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE in NOVA VELIKA PAPARICA ZA MALE PAPAVČKE pravi: »Žal vam moram povedati, da večina nasvetov, ki ste jih kjer koli pobrali, ne temelji na znanstvenih raziskavah. Želim vas voditi pri hranjenju dojenčka in malčka skozi vse stopnje, mesec za mesecem, pri čemer bom ločevala resnico od mitov in odgovarjala na vsa vaša vprašanja − s čimer boste pridobili potrebno samozavest za pripravo sveže hrane, ki bo za vašega otročička najboljša vstopnica za življenje.«
V zgodnjem otroštvu se prehranjevalne navade (dobre ali slabe) in okusi oblikujejo za celo življenje. Dojenčki v svojem prvem letu rastejo hitreje kot kadar koli pozneje v življenju in med šestim in dvanajstim mesecem imamo odlično priložnost, da razvijemo brbončice svojega dojenčka. To je čas za uvajanje številnih novih okusov in konsistenc (tipnosti). Po nekaj tednih preidemo na meso, piščanca in ribe – ta živila so v prvem letu življenja ključnega pomena – in že zgodaj začnemo mečkati in sekljati hrano, da se naš otrok ne bo polenil pri žvečenju.
Pri ogledu naše in vaše spletne strani vam želimo obilo užitkov in koristi, obenem pa vas vabimo, da pri izpopolnjevanju strani tudi sami tvorno sodelujete!
Najbolj brani prispevki
~ Prvo sadje in zelenjava
~ Vpeljevanje netekoče hrane
~ Vabila za zabave
~ Zdrava prehrana nosečnice
~ Kako načrtovati obroke?
Zadnji prispevki
~ Magnezij
~ Najboljša dieta za hujšanje
~ Tetovaže lahko povzročijo raka
~ Lasersko zdravljenje nohtov
~ Težave z doseganjem orgazma
b
dgfd
OGLAŠEVANJE
Vabimo vse, ki s svojimi izdelki in storitvami skrbijo za to, da so naši dojenčki in malčki kar najbolj zadovoljni, zdravi, veseli in srečni, da se predstavijo na spletni strani www.paparica.si.
Vsa besedila na spletni strani www.paparica.si so povzetka iz naslednjih virov ... >>