Glava

OGLASI

 

 

 

 

 

 

PAPARIČKE

Prepogosta uporaba vibratorja

Pri terapiji za boljše doseganje orgazmov z orgazmično dieto je kot ena od oblik stimuliranja pomembno tudi samozadovoljevanje.

Ko pa ste že zmožne doživljati orgazme brez njega, vam ga ni treba za zmeraj opustiti (na žalost to vendarle ne bi bilo preveč zabavno), morate pa biti previdne, kako in kdaj ga uporabljate. Kdaj pa kdaj je že zabavno doživeti večkratne orgazme, sedem ali celo petnajst zapored, in to s tako sunkovito orgazmično napetostjo, kot jo lahko nudi le vibrator. A če se mu prepustite prepogosto, vas bodo morda orgazmi, ki bi jih sicer doživele med spolnim odnosom, zapustili. Tako boste lahko nevede storile nekaj, česar si ne želite. Presodite torej in pozorno prisluhnite svojemu telesu.vibrator

Prekomerna uporaba vibratorja lahko vodi v zmanjšanje občutljivosti klitorisa. Če se torej prepogosto predate vibratorju, morda nevede otežujete svojemu klitorisu, da bi se odzval z občutki, še posebej zaradi ročne ali oralne stimulacije.

Slabo je, da se večina žensk ne zaveda, da pogosta masturbacija z vibratorjem lahko povzroči zmanjšanje občutljivosti klitorisa. Veliko žensk misli, da težje doživijo orgazem, ker je nekaj narobe z njihovo psiho. Vendar temu ni tako. Težava tiči v prepogostem masturbiranju z vibratorjem. Ženske s tem problemom seks vzburja, toda zaradi zmanjšane občutljivosti klitorisa niso zmožne najti rešitve. Sčasoma bo ženska, ki je sicer močno vzburjena, a nikoli ne doživi orgazma, postala globoko frustrirana. Če vam postopek povrnitve občutljivosti, ki ga priporočam zgoraj, ne pomaga, lahko med seksom uporabite vibrator. A pozor, le med seksom s partnerjem.

(Vir: Lindberg, M. (2009). ORGAZMIČNA DIETA. Ljubljana : Debora)