Glava

OGLASI

 

 

 

 

 

 

PAPARIČKE

Za boljše doseganje orgazmov: tehnika CAT

Ta pristop je najbolj razburljiv od vseh, saj vas partner vodi do orgazma dobesedno z gibanjem svojega telesa, ko se njegov penis drgne ob vaš klitoris. Sicer pa je ta tehnika precej zapletena in zahteva vajo (preberite besedilo v okvirčku).cat

Tehnika CAT je v temeljih variacija položaja ''moški zgoraj''. Ideja te tehnike je v tem, da je "podnožje penisa" oz. njegova sramna kost v tesnem stiku s klitorisom. V kombinaciji z ritmičnim gibanjem povzroči stimulacijo, ki pripelje do orgazma. Pri tradicionalnem misijonarskem položaju je vse osredotočeno na penetracijo ''noter–ven''. Ob tem je problematično, da penis ni blizu klitorisa oz. se ob njega ne drgne, kar vpliva na težje doseganje orgazma. Poleg številnih položajev je v misijonarskem položaju nekaj več, nekaj, kar daje ženski prijeten občutek bližine, tako telesno kot duševno. Tudi stik z očmi je zategadelj zelo intimen.

Nekatere ženske zelo rade iztegnejo noge, namesto, da jih pokrčijo v kolenu. Sicer pa je možno veliko prilagoditev, saj si vsak lahko tehniko po svoje priredi. Moški se lahko npr. nežno giblje proti ženski ali krožno v obliki osmice. Lahko pa tudi začasno obmiruje, medtem pa se ženska giblje proti njemu. Pri tem lahko dviguje svoj sramni del proti njemu, moški pa ji pri tem pomaga z dvigovanjem njene zadnjice in s tem povečuje pritisk na njen klitoris. Za globljo penetracijo pomaga tudi podlaga iz blazin, ki dvignejo sramni del.

Druga oblika te tehnike je ''ženska zgoraj'', pri tem pa moški leži stegnjen na hrbtu. Namesto jahanja pod kotom 90º se ženska nagiba naprej, tako da njene prsi pritiskajo na njegove. Ženska lahko tudi iztegne noge naprej, s tem pa še poveča pritisk na svoj sramni del ter nadzira gibanje in pritisk.

Tehnika CAT je v bistvu poseben spolni položaj, ki ga lahko opišemo takole:

  1. Lezite na hrbet, partner pa naj leže na vas. S penisom naj prodira v vas v misijonarskem položaju.
  2. Nato naj partner roke položi na vaša ramena in se s celotnim telesom premakne približno pet centimetrov više proti vaši glavi. V tem položaju bo njegov penis pritiskal ob vaš klitoris.
  3. Ostanita v tem položaju in partner naj se začne premikati, vendar naj s penisom raje suva v smeri gor-dol kot pa noter-ven v vaši nožnici.
  4. Takšno prebadajoče gibanje bo vašega partnerja pripeljalo do orgazma, hkrati pa bo ves čas stimuliralo tudi vaš klitoris. Na ta način nekatere ženske doživijo čudovit orgazem!
cat

Ženske, ki brez težav doživljajo klitoralne orgazme, verjetno zavijajo z očmi. Da, nekatere ženske se tako stežka sprostijo, zaupajo in se naučijo doživljati klitoralne orgazme. A večina žensk se lahko nauči; potrebujejo le vajo!

(Vir: Linberg, M. (2009). ORGAZMIČNA DIETA. Ljubljana : Debora).