Glava

OGLASI

 

 

 

 

 

 

PAPARIČKE

Težave z doseganjem orgazma

Marrena Lindberg ugotavlja, da večina žensk, ki  trpijo zaradi spolne disfunkcije, za prebujenje svojega spolnega nagona ne potrebuje terapije z zdravili, ampak le nekaj preprostih prehranskih sprememb. To je vse, kar je potrebno za doseganje dramatičnih učinkov.

Več kot 40 odstotkov žensk v Veliki Britaniji je zaupalo, da trpijo zaradi slabe spolne sle. Ženska spolna disfunkcija lahko povzroči velike težave celo v najbolj ljubečih razmerjih. Ta izjemno kompleksni problem je povezan s številnimi možnimi vzroki, kot so bolezni, menopavza, povečana telesna teža, slaba prehrana, stres in drugi psihološki dejavniki.orgazem

Za farmacevtsko industrijo predstavljajo ti pogoji pravi zlati rudnik – v tem trenutku je v fazi razvoja najmanj 25 novih oblik terapije z zdravili. Skupaj s svetovno prodajo zdravil, kakršna je npr. viagra, katere prodaja navrže 1,3 milijarde funtov, je to zelo donosna industrija. (Daily Mail, London, 2007)

Kako pa je z orgazmom pri Slovenkah? V reviji Ona je bil nedavno objavljen članek, ki navaja, da več kot 60 odstotkov Slovenk ne dosega ali pa ima težave z doseganjem orgazma.

Kako si lahko pomagate odpraviti to resno težavo, lahko izveste iz knjige Marrene Lindberg ORGAZMIČNA DIETA .
Več o tem problemu pa si lahko preberete tudi na spletni strani www.orgazmicna.si.